Tarotspel voor groepen

tarrHet Tarotspel voor Groepen is een spannend gezelschapsspel onder leiding van een ervaren tarotlezer. Door tarotkaarten aan elkaar uit te delen ontdek je op speelse en verrassende wijze nieuwe kanten van de andere deelnemers én jezelf.

Iedereen kan het spel spelen. Gedurende het het Tarotspel voor Groepen leer je meer over de oorsprong en de symbolische betekenis van de tarot.

Het Tarotspel kun je spelen met groepen van 4 tot 16 deelnemers en duurt ongeveer 2 uur. Heb je een gelegenheid en wil je het Tarotspel voor Groepen een keer spelen? Neem dan contact op met Atmani info@atmani.nl of telefonisch 06-11107052

Atmani Blok
Atmani ontwikkelde het Tarotspel voor Groepen jaren geleden en speelde het sindsdien met mensen met zeer uiteenlopende achtergronden en uit allerlei verschillende culturen. Hij is muzikant, kunstenaar en meditatieleraar.

Wat is tarot?

De tarot is een set kaarten die je kunt zien als een boek over de belangrijkste thema’s van het leven. Verdeelt in 78 hoofdstukken die allemaal door elkaar geschud zijn. Door met een bepaalde intentie een kaart te trekken krijg je inzicht in een vraag. Je kunt de tarot op eindeloos veel manieren gebruiken.