Atmani

In de kern zijn we allemaal gelijk, onze woorden kunnen verschillen maar onze stilte is hetzelfde.

Atmani-blok-meditatieAtmani Blok

Atmani bestudeerde de meest uiteenlopende meditatie-technieken en methoden en is opgeleid aan de Humaniversity waar hij is afgestudeerd als encounter-therapeut en AUM meditatieleider.

Hij begeleidt actieve meditaties en moderne sjamanistische rituelen. Hij heeft brede kennis op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Daarnaast is Atmani componist en ontwikkelt nieuwe meditaties.

Samenwerkingen:

amberschulze3Amber Schulze

Eigenaar Essentiewerk.nl
Shiatsutherapeut
Familieopsteller
Do-In en Qi-Qong trainer
Hara trainer

Amber werkte 17 jaar in de hulpverlening. Ze merkte dat het resultaat van de hulpverlening op alle vlakken enorm verbeterde als cliënten ook lichamelijk werden behandeld. Ze studeerde 4 jaar HBO shiatsu therapie aan de IOKAI academie en begon ze in 2008 haar praktijk Essentiewerk in Haarlem. Daar behandelt en coacht ze nu  mensen met uiteenlopende klachten en vragen. Ze studeerde familie-opstellingen bij Hylke Bonnema en ontwikkelde een eigen werkwijze waarin ze traditionele chinese geneeskunde combineert met shiatsu en opstellingen. Ze geeft Do-In en Qi-Qong en oefeningen om meer in de hara, het krachtcentrum van het lichaam in de buik, te komen. Ze helpt mensen terug in hun natuur te komen.

essentiewerk.nl

shiatsustudio.nl

 

 

dianaDiana Bergsma

Voice Dialogue
Opstellingen
Beeldend en Psychodrama
Stemexpressie
Spirituele vakantie reizen

Diana werkt al meer dan 30 jaar met mensen, zij werkt vanuit de coaching en counseling. Diana heeft van haar werk een passie gemaakt, zij en haar collega’s geven spirituele reizen. Atmani Blok geeft meditatie retraites en Diana geeft coaching reizen. Daarnaast kan je ook nog kiezen uit, Festival van Liefde, Mindfulness retraite of weekend. Ook geeft Diana personal coaching.
Alle reizen geven uiteindelijk hetzelfde resultaat: dat jij als mens vrij en blij bent! Dan pas kan jij je hart volgen.
spirituelevakantiereizen.nl

 

 

attenAtten van der Vlugt

Moderne sjamaan en kunstenaar
Familie- en systeemopsteller
Rituelen en ceremonien begeleider
atten.org

 

 

 

arno Arno Nistal ten Veen

Ademtherapeut
Yogaleraar
Reichiaans werker
ademenextase.nl

 

aviAvi Adir

Meditatief muzikant
Meester fluitist
Zang workshops
aviadir.bandcamp.com